Η ΜΕΓΑΛΗ & Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ & Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ

Για περισσότερα από εκατό χρόνια η Swarovski, η επωνυμία που αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της δημιουργικότητας, είναι η κορυφαία εταιρία παραγωγής κρυστάλλων κοπής ακριβείας στον κόσμο.

Με σημείο εκκίνησης το κοινό πάθος για τη χαρά που προσφέρει το κρύσταλλο, αναπτύχθηκε μια δυναμική Λέσχη Κρυστάλλου που αριθμεί περίπου 400.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, με πυρήνα τις ευφυείς συλλεκτικές φιγούρες Swarovski.

Χάρη στο δικό της τμήμα έρευνας των τάσεων, η Swarovski είναι σε θέση να έχει το προβάδισμα στις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, ερμηνεύοντας τις νέες κατευθύνσεις, τα θέματα και τις πηγές έμπνευσης για την κρυστάλλινη δημιουργία.

Η SCS Ετήσια Έκδοση 2017 Αρκούδα Arcadia πήρε το όνομά της από την ελληνική μυθολογία,καθώς «άρκτος» είναι η αρκούδα.

Σύμφωνα με τον θρύλο η Άρτεμις η θεά του κυνηγιού, μεταμόρφωσε την υπηρέτριά της Καλλιστώ – που εμεινε έγκυος από τον Δια – σε αρκούδα για να την τιμωρήσει για την αμαρτία της.

Αλλοι υποστηρίζουν ότι η Ήρα, η ζηλιάρα συζηγος του Δία, ηταν υπεύθυνη για την μεταμόρφωση της Καλλιστούς. Η Καλλιστώ γέννησε έναν γιο που ονομάστηκε Αρκάς. Για να τους προστατεύσει ο Δίας μεταμόρφωσε την Καλλιστώ και τον γιο της σε αστερισμούς. Λάμπουν στον ουρανό σαν η Μεγάλη και η Μικρή Άρκτος.

Εξίσου λαμπερή με τα αστέρια,η ετήσια SCS εκδοση 2017 Αρκούδα Arcadia αστράφτει χάρη στη νέα κρυστάλλινη απόχρωση Sunray, η οποία σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μιμείται τους ζεστούς τόνους της γούνας της αρκούδας.Τη ζεστασιά της μητέρας αρκούδας, συμπληρώνουν τα αρκουδάκια της, που εντυπωσιάζουν – εξίσου – με τη παιχνιδιάρικη κίνησή τους προς τη μαμά τους.

Μοναδικού, λοιπόν, σχεδιασμού συλλεκτικά που θα κλέψουν τη παράσταση στο χώρο σας!!!